Ovaakça Şarık Tara Özel Eğitim Meslek Okulu

OVAAKÇA EĞİTİM MAH. 22.OKUL SK. NO 4/7 OSMANGAZİ / BURSA
Vizyon
Ovaakça Şarık Tara Özel Eğitim Meslek Okulu Olarak Vizyonumuz; Özel Eğitime muhtaç bütün öğrencilerimize; iş, çalışma ve meslek bilinci vererek toplumun yararını amaçlayan, öğrencilerimizi istihdama yönelmiş kendi kendine yetebilen, yurttaşlık bilincine erişmiş ve topluma adapte olmuş bireyler olarak topluma kazandırmaktır.
Misyon
Ovaakça Şarık Tara Özel Eğitim Meslek Okulu Olarak Misyonumuz; Alanı ile ilgili tüm gelişmeleri takip eden öncü, yenilikçi, öğrencilerini hayata hazırlayan, en iyi özel eğitim meslek okulu olmak.
09.20 14.40
Ulaşım
Okulumuza Kent Meydanından Ovaakça minibüsleri ve 17 B otobusü vardır.Terminalden kalkan 17 (Terminal-Alaşar-Ovaakça) ,17 H (Terminal-Santral Mahalle-Ovaakça),17-17H (Terminal-Alaşar-Santral Mahalle-Ovaakça)ve 17 K (Terminal-Karabalçık) nolu otobüs vardır. Otobüs saatleri için tıklayınız.
Servis Bilgisi
"Özel Eğitime İhtiyacı Olan Öğrencilerin Okullara ve Kurumlara Erişiminin Ücretsiz Sağlanması Hakkında Uygulama Esasları" kapsamında servislerimiz ücretsizdir.
Yerleşim Yeri
Ovaakça; Bursa´nın Osmangazi ilçesinin bir mahallesidir. Bursa´nın kuzeyinde, Bursa Gemlik karayolunun 12. kilometresindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ile Kent Meydanı arası 12,3 km,takriben araba ile 17 dakikadır.Otobüs ve dolmuş ile yaklaşık 35-40 dakikadır.