Derse Devam

Saibe Durmaz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi ve 16mm Sinema Atölyesi kısa film galası... Sanatsever tüm dostlarımızı bu özel galamıza davet ediyoruz... 6 Nisan 2018 / Saat 11:00 Hilton Hotel M Katı

Okulumuz, Osmangazi Saibe Durmaz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Funda Tuncel'in  yapımcılığını üstlendiği, Zuhal BOZKURT öğretmenimizin rol aldığı, Derya GÜMRAL ve Tarık ŞENOCAK'ın başrolde oynadığı, "Derse Devam" adlı kısa film, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün düzenlediği EBA Film 4.Kısa Film Yarışmasına öğretmen kategorisinde katılmıştır.

Oynayanlar : Derya GÜMRAL, Tarık ŞENOCAK, İlyas SARI, Zuhal BOZKURT, Ekim HANİŞOĞLU, Abdullah GEÇİCİ, Berna UYGUNTÜRK

Yapım Sorumlusu: Funda TUNCEL

Görüntü Yönetmeni: Serdar GÜVEN