BURSA / OSMANGAZİ - Ovaakça Şarık Tara Özel Eğitim Meslek Okulu

Ara

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bursa Uludağ Üniversitesi iş birliğinde hazırlanan "3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık Etkinliği" Bursa Uludağ Üniversitesi'nde bulunan Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katıldığı etkinlikle coşkuyla kutlandı.

Kas

12 Kasım saat 18:57 'de tüm Türkiye'de Depram Anı Tatbikatı yapıyoruz.

Kas

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri Atatürk´ü ölümünün 84.yıl dönümünde düzenlenen törenle saygıyla andı.

Ekm

Müze Gezilerimiz

Ekm

Osmangazi Sağlıklı Hayat Merkezi Tarafından Öğrencilerimize "Temizlik ve Hijyen" ve "Sağlıklı Beslenme" Konusunda bilgilendirdi.

Ovaakça Şarık Tara Özel Eğitim Meslek Okulu'ndan TÜBİTAK 4008 Başarısı

Haz

Mezuniyet öğrencilerimize çok yakışıyor bütün diğer güzellikler gibi...

Haz

Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla öğrencilerimizle Botanik Parkta piknik yaptık. Çeşitli yarışmalar düzenledik.

Bursa Afad Arama Kurtarma Ekibi

May

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkemizin kurtuluş meşalesini yaktığı; 19 Mayıs 1919'da Samsun'a ayak basarak bağımsız ve özgür yaşamak uğruna milletimizin en önemli mücadelesini başlattığı, inancın yüreklerdeki milli direnişi şahlandırdığı günün 103. yıldönümüne ulaşmanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz.

May

Engelliler Haftası kapsamında okulumuzda mangal etkinliği düzenlenmiştir. 13 Mayıs 2022