Nis

22.02.2024 Perşembe günü Okul PDR Servisimizce velilerimize Öfke Yönetimi ve E-KPSS Başvuru Süreci Konulu bilgilendirici seminer verilmiştir.Seminer sonrasında veli toplantısı gerçekleştirilmiştir. Katılım gösteren öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

"Bağımlılık aklı ve iradeyi çalışmaz hale getirir..."

Öğrencilerimiz arasında düzenlenen, Bağımlılıkla Mücadele konulu Afiş hazırlama yarışmasında ilk beşe giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

1-)Eslem BURUŞLU 12-A

2-)Şadiye DÜNDAR 11-C

3-)İrem ÇELİKER 12-B

4-)Simay VARDAR 9-B

5-)Aysude MAYİL 11-A

Nis

Mrt

Çanakkale Zaferimizin 109. Yıl Dönümünü, millet olarak büyük bir gurur ve heyecanla idrak ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü, Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimiz için saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile programımız başladı. Okul müdürümüz Mustafa Okumuş ve okul rehber öğretmenimiz Uğur Bora’nın günün anlam ve önemini belirten konuşmalarıyla program devam etti.

Şiirler, belgesel, istiklal marşını güzel okuma yarışması ve slaytlar ile devam eden programımıza Okul öğretmenimiz Kürşat Toy ve Ömer Akdağ’ın hazırladığı ve öğrencilerin yeteneklerini sergilediği tiyatro gösterisi sergilendi. Son olarak yarışmayı kazananlara ödül verildi. Programda emeği geçen öğretmenlerimizden; Funda Tuncel, Esen Turhan, Nilay Aksu ve Ersin Yıldız’a teşekkür ederiz.

Mrt

"BİZ DE GELENEKSEL OYUNLAR OYNARIZ" eTwinning projemiz özel eğitim öğrencilerimiz için hazırlanmış olup Türkiye-Portekiz işbirliği ile okulumuz adına Özel Eğitim öğretmenimiz Şerif ÇETİN ve Beden Eğitimi öğretmeni Hümeyra Has Akbaş tarafından yürütülmektedir.

Mrt

1-7 Mart Yeşilay Haftası ile ilgili program düzenlendi. Günün anlam ve önemini belirten konuşma, teknoloji bağımlılığı ile ilgili konuşma, slaytlar, şiirler, özlü sözlere yer verildi.

Mrt

Gücünü sevgiden yana kullan!"

Öğrencilerimiz arasında düzenlenen, Akran Zorbalığı konulu Afiş hazırlama yarışmasında ilk üçe giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

1-)12-A Eslem BURUŞLU

2- )10-A Recep UMUTLU

3- )12-B İrem ÇELİKER

Mrt

Öğrencilerimize kitap okuma, kitaplarla iç içe olma, evinde kendine ait bir kütüphane oluşturma bilinci ve kitap okuma zevkini kazandırmak amacıyla yaptığımız TÜYAP Kitap Fuarı gezimizde öğrencilerimiz, ünlü yazarlarla bir araya geldi. Merak etiikleri kitapları inceleme fırsatı buldular, çeşitli türlerde kitaplarla tanıştılar. Hem eğlendik hem de bir çok farklı kaynağı bir arada görmenin mutlululğunu yaşadık.

Mrt

Okulumuzun tüm öğrencilerinin katılımı ile beceri koordinasyon parkuru yarışması düzenlendi. Kırankırana yarışmaların yaşandığı bu günde, öğrencilerimiz hem eğlenerek yarıştı hem de müsabakaya çıkma heyecanını yaşadı. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Şbt